Aici gasesti sute de produse: Covoare
Vinuri Vechi
Cafea Aromata
Muzica Buna

cauta produse

Despre noi

 

ideea covorului care pune camera in valoare a devenit promisiunea noastra, Flying Carpets, inca de la infiintare in 2005. Istoria Flying Carpets este legata de covoarele de cisnadie timp de peste 10 ani, crescand impreuna odata cu fabrica care a fost cumparata de un american in 2000. In acest timp am dezvoltat impreuna o piata in romania bazata pe calitatea covoarelor de Cisnadie si profesionalismul si diversitatea designului implementat de compania americana feizy. Din pacate cum se intampla tot mai des cand lucrurile incep sa functioneze partea americana a considerat ca este mai ieftin sa produca in Turcia, India, China etc. si a incetat productia in Romania. Am ramas cu experienta, know how usa, si o piata romaneasca avida de covoare de calitate. Visul nostru sa producem covoare din nou in romania. Astfel orice tesatura, covor, articol artizanal isi poate gasii locul in magazinul nostru. Evaluam, primim in consignatie sau cumparam orice astfel de produs. Vom avea in curand un formular si pe site pentru acest lucru. Suntem deschisi sa impartasim experienta noastra si in acelasi timp sa invatam lucruri noi, deci asteptam orice intrebare, sugestie, idee etc.

In curand ne vom extindem oferta cu cafea artizanala, echipamente audio vechi (analogic rules!!!) si vinuri. Intentional sa devenim primul magazin de covoare in care poti venii sa asculti o muzica buna si sa bei o cafea sau un vin in timp ce alegi covorul!!


Transport gratuit pentru comenzi care depasesc 500 de lei in Bucuresti si judetul Ilfov. Discounturi suplimentare te asteapta zilnic pe flyingcarpets.ro

Flying Carpets
© SC FLYING CARPETS SRL ©
Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 31204

Contact

Tel: 0726 68 68 67
E-mail: office@flyingcarpets.ro
Cauti Price Visa Mastercard