Aici gasesti sute de produse: Covoare
Vinuri Vechi
Cafea Aromata
Muzica Buna

cauta produse

S.C.DOMA FORUM S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului www.covoare-cisnadie.ro /www.flyingcarpets.ro este lipsit de erori sau ca este complet. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. De asemenea, compania S.C. DOMA FORUM S.R.L. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, de neconcordanta informatiilor, a continutului, a materialelor sau a produselor afisate pe site.

Toate informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere sau legale. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati, pentru a putea lua masurile care se impun.

Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.covoare-cisnadie.ro / www.flyingcarpets.ro sunt produse de calitate, garantata implicit pe baza bonului fiscal sau a facturii fiscale, conform prevederilor legale romanesti in vigoare.

In momentul accesarii si navigarii pe acest site, fie in calitate de vizitatori, fie de potentiali clienti, acceptati de facto, termenii si conditiile descrise mai sus.


Transport gratuit pentru comenzi care depasesc 500 de lei in Bucuresti si judetul Ilfov. Discounturi suplimentare te asteapta zilnic pe flyingcarpets.ro

Flying Carpets
© SC FLYING CARPETS SRL ©
Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 31204

Contact

Tel: 0726 68 68 67
E-mail: office@flyingcarpets.ro
Cauti Price Visa Mastercard