Aici gasesti sute de produse: Covoare
Vinuri Vechi
Cafea Aromata
Muzica Buna

cauta produse

TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.covoare-cisnadie.ro si www.flyingcarpets.ro respecta dreptul la confidentialitate al utilizatorilor care il acceseaza. Informatiile solicitate prin intermediul acestui site, au ca scop obtinerea de date legate de comanda, precum si date necesare pentru contact. Natura informatiilor solicitate se refera,in special, la date personale (nume, adresa, telefon, e-mail), dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu comanda clientului sau cu utilizarea produselor conform legii.

S.C.DOMA FORUM S.R.L. isi rezerva dreptul complet al proprietatii intelectuale asupra continutului de pe acest site. Intregul continut al site-ului este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisa copierea, modificarea, publicarea, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului acestui site in orice scop, fara confirmarea scrisa din partea companiei .

Site-ul www.covoare-cisnadie.ro / www.flyingcarpets.ro ofera legaturi sau trimiteri catre alte site-uri, considerate utile vizitatorilor sai. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare site-urilor respective. Nu garantam exactitatea informatiilor prezentate pe site-urile unor terti, la care se face trimitere.Va garantam insa, ca acestea sunt selectate cu maxima atentie.

Orice vizitator al site-ului www.covoare-cisnadie.ro / www.flyingcarpets.ro in momentul accesarii acestuia, isi da acordul in vederea:

  • Prelucrarii datelor si informatiilor personale, in vederea efectuarii de studii de piata;
  • Transmiterii de material promotionale specific operatiunilor de marketing direct;
  • Solutionarii intrebarilor, sugestiilor, observatiilor si reclamatiilor;
  • Altor activitati intreprinse de S.C. DOMA FORUM S.R.L. si permise de lege, care nu necesita existenta unei aprobari prealabile din partea destinatarului.

S.C.DOMA FORUM S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului www.covoare-cisnadie.ro /www.flyingcarpets.ro este lipsit de erori sau ca este complet. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. De asemenea, compania S.C. DOMA FORUM S.R.L. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, de neconcordanta informatiilor, a continutului, a materialelor sau a produselor afisate pe site.

Toate informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere sau legale. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati, pentru a putea lua masurile care se impun.

Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.covoare-cisnadie.ro / www.flyingcarpets.ro sunt produse de calitate, garantata implicit pe baza bonului fiscal sau a facturii fiscale, conform prevederilor legale romanesti in vigoare.

In momentul accesarii si navigarii pe acest site, fie in calitate de vizitatori, fie de potentiali clienti, acceptati de facto, termenii si conditiile descrise mai sus.

 

ANPC

www.anpc.gov.ro


Transport gratuit pentru comenzi care depasesc 500 de lei in Bucuresti si judetul Ilfov. Discounturi suplimentare te asteapta zilnic pe flyingcarpets.ro

Flying Carpets
© SC FLYING CARPETS SRL ©
Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 31204

Contact

Tel: 0726 68 68 67
E-mail: office@flyingcarpets.ro
Cauti Price Visa Mastercard